Μαυρο Κοκκινο / Ladydust
05/09/2016
Telestons/ Ladydust
05/09/2016
Show all

K. Alexandraki music production, Fashion Week

http://www.queen.gr/moda/fashion-news/story/9804/apokleistika-sto-queen-gr-tryposame-sta-paraskinia-toy-show-tis-sxediastrias-katerinas-alexandraki

 

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Κατερίνα Αλεξανδράκη δε χρειάζεται συστάσεις. Μέλος του Συνδέσμου των Ελλήνων Σχεδιαστών και με συνεχή παρουσία στο Ελληνικό Fashion Week τα τελευταία χρόνια, αλλά και σε διεθνείς μεγάλες εκθέσεις του εξωτερικού, θα έλεγε κανείς πως τη χαρακτηρίζει μια συνέπεια απέναντι στο στόχο της να εξελίσσεται μέσα από αυτό που διάλεξε να υπηρετήσει.

Αυτή τη φορά, σχεδιάζοντας μία συλλογή all season που ονόμασε «Model Army: A recycling project», η ταλαντούχα Κατερίνα επένδυσε σε used, vintage αλλά και καινούρια ρούχα τα οποία μετέτρεψε σε στολές με ξεκάθαρο μήνυμα υπέρ της ανακύκλωσης και της οικολογικής συνείδησης, αλλά παράλληλα δήλωσε και τον προβληματισμό της απέναντι στην εμπόλεμη ζώνη η οποία όλο και στενεύει απειλητικά.

Με guest από τον καλλιτεχνικό χώρο όπως η ηθοποιός Κόρα Καρβούνη και η Lady Dust, αλλά και το πιο avant garde κοινό από τον ενημερωμένο κόσμο της μόδας, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως απολαύσαμε κάθε δευτερόλεπτο του show.

Απολαύστε τις φωτογραφίες!